Добродошли наБиллбартер Гроуп

Група Биллбартер решење за обе финансијера и промотера. Ми се стално развијају пословање на међународном финансијском тржишту. Више од 25.000 купаца има са широким спектром пословних услуга које пружамо побољшања у ИТ-маркетинг решења. Неки би назвати пуна пословно решење, али ми заправо нуде чак и више. Можемо помоћи своје пословање у куповину, развој или продаје. Снови остварити. Стамбени кредити, факторинг, финансијски средство, корпоративне финансије, некретнине развојне кредите, Буиоутс управљања, и других финансијских производа. Још можемо да учинимо више. Проналажење право вашег заједничког улагања партнера или стручњака да вам помогне да пронађете право решење, са којим је идеја функционалног, промене високо профитабилан пословни предузећа. да пронађе праву форму инвестиција или савршене инвеститора? Ми смо спремни да вам помогнемо. Ако ипак желите да видите још, удаљен само један клик од тога да у контакту са високо квалификованим стручним тимом.

Све је финансирање драго радити са нама од строга правила поступка и стручног особља су увек под условом да нашим клијентима срећне да направи следећи корак ка успешном закључења трансакције. Мулти-секторски база пословни корисник ће обезбедити да се никада не истроше високо профитабилне пројекте и вредних инвестиционих могућности. У свим случајевима препоручујемо нашим клијентима да испуне будуће донаторе. Сви потребни прегледи се врше на предложеног пројекта је да се заиста вредно финансирање услов. Сви клијенти пролазе кроз позадине и кредитне провере. Захваљујући свим нашим корисницима се баве професионалном и јединствен начин, сваки члан је спреман Портфолио финансирање.

icon Пројецт Власници

Поздрављамо све пројектне менаџере и индустрије сектора услуга, од идеје до пројекта скоро готов стање. Висок ниво приватности и безбедности активности служе и наше купце и финансијер интереса. Ако имате пројекат у више од 5 милиона евра у вредности које има користи све стране у продавници, контактирајте нас. Пре-пројекција биће вам потребан резиме и кратку финансијски план за електронски пренос.


icon Инвеститори и финансијери

Циљ групе је да обезбеди боја потражње Биллбартер пројекта, широм света, финансирање 100% буиоутиг период од 5 -20 година. Дакле, ми смо у потрази за финансијера и инвеститора који ће нам помоћи да постигнемо планове програмер, а које су приказивани у унапред лично. Молимо погледајте следећи асортиман 8 милијарди евра пројекта и контактирајте нас ако сте заинтересирани шансе сарадње.


icon некретнине

Магас ертеку, оссзететт пројекат менедзсменттел фоглалкозо узлетагунк керетебен близу 15 года немзеткози својства на козветитесбен Сзерзетт тапасзталатот ес профи Услуги киналунк и лехетсегес васарлок кересесетол кездве и кулцсра кесз мегвалоситасаиг пројекта. Васарлок Сви есетбен сзамитхатнак сзакерто цсапатункра и Препоручени Пројектек атвизсгаласбан ес фелугиелетебен. Варјук Ингатлан ес Тулајдоносок васарлок јеленткезесет егиарант.НАШ ТИМ
Молимо испуните све тражене поље!
Хвала! Наше особље ће вам ускоро контактирати.

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС
You can find us on 13, Czuczor street, Győr, 9022-H

Governing office is Billbarter Hungaria Zrt. (Registration number:0110047077; Tax number:23395149-2-43; Represented by: Hodnics István Márton CEO)

icon 1 13, Czuczor street, Győr, 9022-H

icon 2 +36 96 528 096

icon 3www.billbartergroup.com