phone +36 (30) 799 73 39 | email info@billbartergroup.com
HU | EN | DE | SK | CZ | RS | RU

Üdvözli a Billbarter Group

A Billbarter Group a megoldás mind finanszírozók mind projektgazdák számára. Folyamatosan fejlődő vállalkozás vagyunk a nemzetközi finanszírozási piacon. Több, mint 25000 ügyféllel rendelkezünk, akiknek üzleti szolgáltatások széles spektrumát nyújtjuk az IT fejlesztésektől a marketing megoldásokig. Néhányan ezt teljes üzleti megoldásnak hívnák, de mi valójában ennél is többet nyújtunk. Segítünk üzlete megvásárlásában, fejlesztésében vagy eladásában. Álmokat valósítunk meg. Jelzáloghitelek, faktoring, eszközfinanszírozás, vállalati pénzügyek, ingatlan fejlesztési hitel, Menedzsment buyouts és egyéb pénzügyi termékek. Ennél is többre vagyunk képesek. Megtaláljuk az Önnek a megfelelő joint venture partnert vagy segítünk megkeresni a megfelelő szakmai megoldást, amellyel ötletét egy működőképes, rendkívül jövedelmezően működő vállalkozássá változtathatja. A megfelelő befektetési formát vagy a tökéletes befektetőt keresi? Készek vagyunk segíteni Önnek. Amennyiben még többre kíváncsi, csak egy kattintásnyira van attól, hogy kapcsolatba lépjen magasan képzett szakmai csapatunkkal.

Minden finanszírozó örömmel dolgozik velünk együtt mivel szigorú eljárási szabályzatunk és profi csapatunk minden esetben biztosítja, hogy ügyfelünk boldogan teszi meg a következő lépést az ügylet sikeres lezárása felé. Több szektort felölelő üzleti ügyfélkörünk biztosítja azt, hogy sose fogyjon ki a magasan jövedelmező projektekből és az értékes befektetési lehetőségekből. Minden esetben bíztatjuk ügyfeleinket a reménybeli finanszírozókkal történő találkozásra. Minden szükséges ellenőrzést elvégzünk, hogy az ajánlott projekt valóban finanszírozásra érdemes állapotban legyen. Minden ügyfelünk átesik háttér és hitelképességi vizsgálaton. Köszönhetően annak, hogy minden ügyfelünkkel profi és egyedülálló módon foglalkozunk, portfóliónk minden tagja finanszírozásra kész.

icon Projektgazdák

Szívesen fogadunk projektgazdákat minden iparágból és szolgáltatói szektorból, ötlettől a majdnem kész projekt állapotig. Magas adatvédelmi és biztonsági szintű tevékenységünk mind ügyfeleink mind finanszírozóink érdekeit szolgálja. Amennyiben rendelkezik 5 millió EUR értéket meghaladó projekttel, amely minden fél részére előnyöket tartogat, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Az előzetes átvizsgáláshoz szükségünk lesz egy vezetői összefoglaló és egy rövid pénzügyi terv megküldésére elektronikus úton.


icon Befektetők és finanszírozók

A Billbarter Group célja színes projekt kínálat nyújtása, a világ minden részéről, 100% finanszírozástól a buyoutig, 5 -20 éves időtartamra. Olyan finanszírozókat és befektetőket keresünk, akik segítenek nekünk megvalósítani a projektgazdák terveit, amelyeket előzetesen személyesen vizsgáltunk át. Kérjük, tekintse meg alábbi, 8 milliárd EUR értékű projekt választékunkat és lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben az együttműködés lehetősége felkeltette érdeklődését.


icon Ingatlanok

Magas értékű, összetett projekt menedzsmenttel foglalkozó üzletágunk keretében közel 15 év nemzetközi ingatlan közvetítésben szerzett tapasztalatot és profi szolgáltatásokat kínálunk a lehetséges vásárlók keresésétől kezdve a kulcsra kész projekt megvalósításáig. A vásárlók minden esetben számíthatnak szakértő csapatunkra az ajánlott projektek átvizsgálásban és felügyeletében. Várjuk ingatlan tulajdonosok és vásárlók jelentkezését egyaránt.CSAPATUNK
Kérjük minden mezőt töltsön ki!
Köszönjük! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

KAPCSOLAT
You can find us on 13, Czuczor street, Győr, 9022-H

Governing office is Billbarter Hungaria Zrt. (Registration number:0110047077; Tax number:23395149-2-43; Represented by: Hodnics István Márton CEO)

icon 1 13, Czuczor street, Győr, 9022-H

icon 2 +36 96 528 096

icon 3www.billbartergroup.com

icon